happy face =)

Ja är bara glad ,, va gött de känns =) är inne i ett litet flyt nu å ja får ta vara på varje sekund för sen går de väl utför igen ,, haha!!

Mitt uppe i flytten, oj de va rätt mycke som skulle göras men men ja får ta de pö om pö ,, de ska nog bli bra de där :D

Nästa vecka drar ja å bäste på en minisemester till sthlm =) hihi!! ska bli såååå kul!!

Tittar just nu på Walk the Line å den är superbra, har sett den förut men är värd att se flera ggr !!

nähää, nu tog fantasin slut =) har haft en bra helg oxå!!

Najti Najti *

Jobbhelgen..

är äntligen över, gruvade mej i fredas kväll men de har bara sagt tjillevipp å nu sitter ja här på tok för sent å helgen är över liksom =) gytt me lite money money !!

Tråkigt bara att ja är ledig typ när alla andra jobbar, men men så är de väl, ja har ett jobb iaf !!

Imorrn ska ja nog ta min gråa fara å dra hem till pappsen, de va länge sen ja träffa honom, resten av familjen oxå för den delen, de har ju varit på semester på Öland i en vecka! Citerar en del av ett samtal från mamma på tisdakväll (på ett ungefär)

M: Vi har göööör fint väder här vi (me lite halvskrikig röst)
Jag: Är du full???
M: Jaaaaa, de har vi varit varenda kväll!! (överlycklig)
Jag: Men mamma ni har ju bara varit där i två dagar??
M: Jaaa just de ja ,, asflabb !!

Ja ja, de är väl trevligt att nån kan roa sej mitt veckan :D

Har hittat en skitbra skiva på nätet - La Roux, mmmm, mumma för öronen. Bl.a. Bulletproof (som de spelar ganska mycke på radion för tillfället) och Tigerlily =) asbra!!
Men nu har ja varit inne på singit.com å kollat textxer så lever datorn sitt egna lilla liv, kan inte vara bra de där =/

Hoppas de blir bättre väder under veckan å framförallt till helgen så de blir släntväder om vi ska dra till Maung =) Jihoooo!! Like it ;-)


Nee nu måste de nog bli sängen för fröken Lindberg innan hon somnar på tagentbordet !!

Förresten så va min favvoblogg: Stina-Lee borta från listan =( ja men just de ja hon drog väl utomlands hon ja, kanske inte har haft tid att uppdatera, hoppas de kommer ett inlägg snart =)

Natti Natti!!

Puss å nyp i stjärten !!

P.S Är förövrigt ganska så glad ;-) D.S

tack o lov...

är på bättrngsvägen, ojoj, de va verkligen på tiden , usch å fyy säger ja bara !!!

Har till och med orkat städa lite idag, guldstjärna till mej, rensade i badrumsskåpet, de va verkligen behövligt, kastade nog halva iaf, "sånt som kan va bra att ha" fick åka i soporna så ja får plats me nya "sånt kan va bra å ha" - grejer =D hihi!!

Upptäckte just att ja flagnar lite roligt på bröstet, aldrig kul att ömsa skinn, de känns som om den lilla färgen man fått följer me skinnet :( men ja får väl skylla mej själv när ja inte smörjer mej med SPF å tar olj istället ,, PUCKO!! haha!!

Fick ett mycket trevligt samtal i måndas, så nu har ja verkligen nått roligt att se fram emot =D fuck va kul!!

Nu ska ja fortsätta att titta på den här knäppa serien på 5:an !!

Guten Nacht!!

PoK !!

usch å fyy ..

den smärta ja just nu för utstå önskar ja inte min värsta fiende ,, vill inte gå in närmare på exakt vad här i bloggen men mina närmsta vet va ja snackar om .. va till doktorn förut iaf så nu har ja fått nått att sova på, har sovit kanske 5-6 timmar sammanlagt på 2 nätter =( ja hoppas att de vänder snart för så här kan de inte fortsätta !

Har haft en trevlig helg iaf me åska, regn, sol, alkohol,cykeltur på 2 mil, mygg, bad,klippklättring,skratt, solbränna,22-års kalas,tårta,kaffe, nästan hotellfrukost =D, fina pojkar, m.m m.m !! Tack alla söta vänner som har varit med !! LOVE <3

snart börjar allsång på skansen, man kanske skulle gå upp till nöjes å få sej en gottpåse innan =)

Ha de !! PoK !!

RSS 2.0