De gör liksom lite ont ...

Livet har sina prövningar, de ska gudarna veta =( usch !!!

Ska som sagt trotsa alla regler å dricka en kopp kaffe nästan mitt i natten, men va gör man när suget smyger på ??!! Kommer inte orka sova ändå ....


Imorrn är de valborg å de ska firas i munket .. lr firas å firas .. ska försöka hitta festtarmen nån stanns .. Becca ska hjälpa mej under dagen =)

På lörda blir de (om vädret tillåter) grillmys hos Hannah =) får se va kvällen bjuder på ...

Skabb ser de ut som ja har oxå .. hela ja håller på att flagnar bort =( INTE kuuuul !!!


Hoppas ni har haft en bra torsda !!

PoK*

.......

Ska försöka sova lite ...


Hoppas ni har haft en bra dag !!!


Natti Natti !!

PoK*

Bästaste <3




Igår fyllde min Åsa år ♥
 
Älskar dej mer än livet !!



Hur man än gör blir de fel ... hjärtat har sin skäl som förnuftet aldrig kan förstå !!!




Varning .. långt inlägg =)

Jaha, då va man hemma igen efter två sköna veckor i pyramidernas land =) så jävla skönt att va hemma, man behöver komma bort ibland så man verkligen uppskattar att komma hem !!
Tänkte göra en lite summering av dessa två veckor, så om ni orkar så läs gärna ;)


FÖRE: Hade besämt att vi skulle åka 24.oo härifrån på onsdag kväll eftersom vårt flyg gick o8.2o på torsdags morgon, sagt och gjort. Resan ner till gbg va låååång å trååång. De tog oss nästan exakt 5 timmar ut till Landvetter, då stannade vi i en halvtimme så pappa fick sova lite. Så vid o5.oo på torsda morgon satt vi på Landvetter å ja knäppte första ölen ;) är de semester så är de .. haha!!


FLYGRESAN: Planet lyfte som de skulle å ja upptäckte att min flygrädsla var värre än nån gång, tårarna sprutade på vägen upp =/ Maten smakade illa som vanligt ,, vet inte varför man tror att den ska ha blivit godare sen man åkte sist. Drickat blev sånär gratis, köpte två skraplotter för 5o kr å ja vann 2oo spänn å de gick ju till öl å cider :P
Ner kom vi oxå, efter att ha snurrat uppei luften nästan en halvtimme, de va kö för att få landa. Tycker de är otäckt de oxå, fast inte lika som när man ska upp. Höll mej i armstödet så ja blev nästan blå i handen. Flygvärdinnan talade om att Hurgadas flygplats var rörig, hade man klarat av den klarade man alla flygplatser sa hon. Hon hade rätt .. haha .. man får ju visum som man ska fylla i å lämna in. Man skulle stå i kö men de va mest en endastor klump allting, sen va de en ny klump för att få visa passen. Å när vi står där i kö kommer Dr Alban :D haha !! Efter passkontrollen skulle man visa stämpeln man hade fått i passet å där va de Jalla jalla .. ojojoj !!

ANKOMSTEN: Oss släppte de av först eftersom vårat hotell låg 10 min från flygplatsen. Kom in i en stor reception, rätt mäktig faktiskt! Väskorna forslades till våra rum, en liten typ bungalow, mysig. Ja å M å Fästis å Bästis blev på samma ställe medans mamma, pappa å Jacob blev en bit längre bort. Kikade runt lite hur de såg ut, åt kvällsmat sen gick vi å la oss, hade ju varit vaken över ett dygn.


SEMESTERN: Vi har inte gjort så mycke annat än att äta,sola,bada,äta,sola,bada,äta,sova :) man va ju helt slut efter ca 7 timmar i solen varje dag så vi gick å la oss runt åtta halv nio varje kväll. Tror vi va vaken till senare än tio, ja kanske 4 kvällar :D haha !! Pensionärerna gick å la sej å ungdomarna va vaken, (nu va ja ironisk, de va tvärtom) haha. Medelåldern på hotellet va  60 + !!
Åt allt tors,fre,lör, de va ju nytt å gott. På sönda kraschade magen första gången :/ fick loporamid av mamma å de blir ju bakvänd effekt, de blir STOP !! De va lugnt mån,tis, den drog de igång igen. Har nog aldrig haft såont i magen, fick inte i mej nån mat samtidigt som de kom ut bakvägen, så de tog ju gallan på mej. En kväll trodde ja att ja skulle få ringa efter en doktor, men tog en ipren å somna. De sista dagarna va magen helt ok, köpte gua tabletter på apoteket där som hjälpte.

BÅTRESAN: Fick ett bra pris på trippen så vi skulle få ha en privatbåt som skulle ta oss ut på röda havet me egen instruktör som skulle hjälpa oss att snorkla. Så på Måndan drog vi iväg, de va storm =/ höll på att frysa ihjäl på väg ut till reven å när vi skulle snorkla va de ju härliga vågor så de kom ju in vatten i snorkeln. De tog ett tag innan man lärde sej hur man skulle andas men efter ett tag gick de bra. Ja å Fästis fick hålla instruktören i varsin axel så de gick ju bra, men de va värre för mamma, hahaha, de går att skratta åt nu men de va mindre roligt då å där. Hon fick in vatten i cyklopet så hon fick ju panik å började andas me näsan å de gick ju mindre bra. Så M fick halvens livrädda henne in tillbaka till båten för som sagt, hon hade panik. Såg jättefina fiskar å de va precis under magen på oss för instruktören hade en petflaska me sej me bröd i som han sprutade ut =) Sen släppte de av oss vid paradisön hette de men i de blåsvädret va de INGEN paradisö , blev blästrade av sanden. När vi kom hem fick man gräva ut sanden ur ansiktet, för att inte prata om hårbotten =/ ojoj. haha =)) Hade de varit vindstilla hade man kunnat se delfiner men icke. Blåste ju en 30 km/h .. men de va en härlig upplevelse ändå =)

SEKALA: De är en stadsdel i Hurgada. Hade fått tips av en kusin att de skulle finnas en svenskägd resturang där. Så de första dagarna försökte i hitta dit till fots men vi gav upp när vi fick reda på att de va 2,5 km dit. Så på Fredan tog vi en taxi dit. Hade ja vetat innan så hade ja aldrig satt mej i taxijäveln. Såg livet passera revy hela resan dit å resan hem. Han gjorde omkörning på en bil som gjorde omkörning så vi va ju tre i bredd ett tag, plus att vi fick möte. Aa uscha =( men vi hittade resturangen till slut å ja fick mej en nachostallrik som smakade hemma :D

Sen följde vi ju nyheterna som besatta eftersom de va lite problem me flygen .. trodde verkligen inte att vi skulle ta oss hem =/ de som hade åkt hem på torsdan innan oss hade de flygit till Kreta, sen skulle de bussa dom till Sverige. Å vilken bussresa de hade varit me om, ifrån Kreta till Bulgarien, där hade de blivit nått vajsing så tillbaka till Kreta sen hem igen. Busscahuffören hade vägrat stanna på ett helt dygn, ingen fick gå på toa lr äta på ett helt dygn, plus att de va små barn me på bussen. Uscha. De svenskarna som skulle hem på tisdan samma vecka som vi skulle hem fick stanna en dag extra å åka hem på onsda morgon så då såg man ju ett litet ljus i tunneln. Så vi fick info om att fick vi inget brev på rummet så skulle allt va som vanligt. Inget brev kom så vi ställde in oss på att få åka som vanligt.

HEMRESAN: Va nog den värsta ja nånsin varit me om =/ vi hade gjort oss klara på torsda morgon för bussen skulle komma å hämta oss kvart i elva på fm. Men när vi hade ätit frukost så ringde de i telefonen på rummet, de va från Apollo. Han sa att vårat flyg va försenat för de som skulle åka till Hurgada hade de fått bussa till Oslo för de skulle flyga därifrån för Landvetter hade stängt. Men kl 12 skulle de komma info i apollopärmen. Så de va bara att lägga sej vid poolen å vänta. Vi hann äta lunch, för de kom inget papper kl 12. Vi hann me emfika för de kom inge papper kl 2 som de lovat kl 12. Så vi låg ju vid poolen i godan ro när en kille som skulle me samma flyg kommer å ropar: - Vi ska checka ut kl 4 för de hämtar oss tio i sex!! Då va kl halv 4 =/ så de va bara att lägga benen på ryggen å springa till rummet för att packa de sista å göra sej iordning. Blev en raggardusch å sen iväg. Tjugo i sex kom de å hämtade oss. Planet skulle lyfta 2o.4o. Så vi stod rat uppochner i boardingkö i nästan en och en halv timme. Vi visste inget om nått. Vi visste inte om vi skulle få landa på Landvetter. De prata om Sthlm eller Oslo.
Strax efter nio lyfte vi mot Sverige förhoppningsvis, ingen visste. Så 2o minuter innan vi skulle landa sa kaptenen att vi skulle få landa på Landvetter, de utbröt ett jubel i planet :D en sten rasade från bröstet. Annars skulle vi om vi hade landat på exempel Arlanda, bussats till Landvetter, de är 50 mil mellan sthlm å gbg så de hade blivit ca 6 timmar. Sen sätta sej i en bil hem till Hagfors i 5 timmar. Men allt löste sej till de bästa =)
Bilresan hem gick fort å smidigt, orkade sova föggelhölk mellan kvänum å Mariestad. De va så skönt att komma hem at ja nästan på väg att lägga mej på marken å skrika =))

Men summa sumarum så har de varit en härlig semester =) träffade ett jättemysigt par från Mora som vi umgicks ganska mycke me =) träffade även annat mycke trevligt folk. En upplevelse att tänka tillbaka på me andra ord!!

Men en sak ja har fått dålig smak för är TYSKAR =// de hade mer lr mindre tagit över hela hotellet, all personal å i varenda affär pratade de tyska, de kunde flytande tyska. Usch, de ryser i mej bara ja tänker på de .. haha !!

Idag blir de att strosa runt lite här hemma, å ikväll ska ja ev ner till Å å R å grilla =)) plus lite alkohol ;) får se va kvällen bjuder på !!

Vet att de ska bjudas på kaffe nu iaf =)

Ha en bra lörda!!

PoK*


Paniken ....

Alla har val kanske last i tidningar a hort pa nyheterna va som hander pa Island ?!

Forst liksom skamtade vi om de att haha vi kanske inte kommer hem pa torsda men nu borjar paniken sprida sej i kroppen ... de kan bli mer an ett skamt ,, inga plan lyfter harifran a inga plan kommer .. vi ar liksom strandsatta for tillfallet .. usch usch usch !! Vill bara hem ... hem a ata .. hem a sova .. hem a LEVA !!!

Skane gor ju inte battre att ja inte far behalla nan mat alls, vet pa ett ungefar hur de kanns nu nar kroppen staller in sej pa svalt .. INTE kul!!

Men solen skiner a brannan borjar fa form ;) de ar val de enda positiva !!

Har nyss varit till apoteket for andra dagen i rad a fatt bajtabletter sa har ska inte skitas mer .. haha :D

Vet aven att HIF ska firas ikvall a de gor lite ont i mej att inte fa vara med :( men men de kommer sakert fler ggr !!

Ha en fortsatt bra lordag !!

PoK*

6 dagar i varmen :)

jisses imorrn har vi varit har i en vecka ... dagarna bara rullar fram !!


Det ar varmt a skont men blaser lite ... de flaktar faktiskt ratt skont !!

Ja har gor vi int varst mycke, ater,badar,solar,sover,ater,badar,solar a sover. Men ar de semester sa ar de =) for min del har de inte blivit sa mycke ating, blev dalig i magen i sondas a sen dess har den kranglat. Har levt pa frukt a vatten sen i sondas som sagt, a har gar pratinga i hur mycke a hur ofta vi har varit pa toa :D for min del blev de 5 ggr i sondas a inget manda, tisda sa imorse nar de blev resultat blev de nastan vagen ... hahaha :))da pratar vi sa klart om nr 2 ;)


Pa manda va vi ut pa battur, fick snorkla for forsta ggn i mitt liv, mycke harlig upplevelse :) men ja a Fanny holl ju pa att dranka den stackaren som hjalpte oss .. hehe !!

Idag har vi atit pa Mc Donalds ... gott som tusan !!!


Basti har vunnit en pingisturnering tidigare idag sa han ska ner till stranden a fa diplom sen .. hehe :)


Ha en forstatt bra kvall!!

PoK!!

Åh gud!

Just nu sitter vi i ett parkeringshus på landvetter å trängs 3 st i baksätet. Trött å hungrig. Men bil resan hit gick bra, orkade inte sova nått så öga går i körs jämnt nu. Skriver igen lite senare :-) PoK*

packa ..

Håller på att packa väskan inför två veckor i egypten .. ska bli gött me lite sol på fläsket ;) samtidigt lyssnar ja på Hoffmaestro - Highwayman .. mycke bra !!

http://www.youtube.com/watch?v=5J2cCc1eZBw

Så imorrn runt midnatt packar vi in oss i bilen å åker mot Landvetter .. o8.2o lyfter planet .. uscha .. flygrädd =/ får ta mej nått starkt så de lugnar lite iaf !!  Återkommer den 22 April .. tid vet ja inte .. haha =D

Påskhelgen har varit mycke bra .. sug på den här : HAGFORS IF SKA SPELA I DIV 1 NÄSTA SÄSONG .. ffs :D:D:D
De ryser i mej verje gång ja tänker på de .. fy fan va ni är bra !!!

Har jobbat idag oxå, gått på helspänn å trott att ja varit illamående hela tiden .. haha .. inbillningssjuk .. !! Men tänk er mardrömsenariot .. få magsjuka imorrn kväll .. sitta i en bil å sen ett flygplan me magsjuka .. de skulle ju aldrig gå ,, nej nej nej .. säger som Jessica på jobbet: Jag kan inte få magsjuka !! Hehe!!


Nej om man skulle packa lite mer .. huh!!

Ha bra två veckor alla för de ska ja ha .. =)


PoK*

RSS 2.0