090929

Fast ja trodde att de va sista idag så ja va på väg till AF för en underskrift på mitt UGA papper, men tji fick ja =) Har fått ganska mycke uträttat ändå idag, va me Åsa å hennes goa farmor till fiket där hon bjöd oss på fika =) sen har ja å Åsa besökt varenda kommunhus tror ja, hon skulle till stadshuset för att lämna in sin T2:a, ja till lönekontoret för att få ett arbetsgivarintyg för sommarn sen till snutstationen för där trodde vi att skatteverket va men när vi kom 2 trappor upp fanns där bara BDO då slog de oss att de har ju flyttat till AF:s lokaler, ja fick mitt ärende uträttat å Åsa sitt =) Sen skulle ja till apoteket för att hämta ut min lösning till håret, men när ja skulle ta fram körkortet ur plånboken upptäckte ja att både körkortet å bankomatkortet låg hemma i min jacka, livsfarligt de där, kunde ju lika så gärna ha stått på dompan å handlat hur mycke som helst å upptäckt de, ja ja, får gå tillbaka imorrn =)

Har precis tryckt i mej baconsås å färsk pasta, mumma =)

Ikväll blir de innebandy i Torsby, syrran som ville iväg å eftersom hon inte har körkort får man väl va snäll å ställa upp ;)




You make me smile ;)


PoK*

Tacos å Idol =)

dagen har varit dryg, lite å göra men nu ikväll har ja varit hemma hos päronen å fått tacos, kaffe å så har vi kikat på Idol :) att man inte gör så oftare, saknar familjemys !!

Imorrn blir de Rådamarten å valpsnos ;) ska å kika på lilla Doris !!

Efter de blir de innebandy, juniorallsvenskan !!

Sen Bio "Flickan som lekte me elden" me Åsa å kusse :D

SEN, ska rövarna shakeas på dansgolvet :-P

Nu ska ja ägna mej åt filmen på 5:an !!

Sov gott!!


PoK*

Freda hela dagen :)

Av nån kosntig anledning fast man är "ledig" veckorna igenom så är de nått speciellt me freda :)

Gick upp vid nio imorse för att göra mej klar för storhandling me mammsen, blev pekås, billigt å bra. Blev samtidigt av me lite skräp å pant, hade pant för 63 kr tror ja, haha, som mamma sa, vaför pantar du inte när du INTE har pengar, haha , bra fråga hörredu!!
Fick de ja skulle ha, bl.a. ja du .. hur stavar man de då tro? .. hmm .. använder ordet avloppslösare istället :D
Så nu kan ja tvätta mej igen utan att de nästan blir översvämmning i handfatet ! Nice!

Å sen för några veckor sen fick ja ett lite raseriutbrott på en låda i frysen, å de resulterade i att lådan inte åkte ända in å frysen stog öppen nån centimeter i nån dag å de i sin tur resulterade i en frys som bara bestod av is, haha, så idag tog ja tag i saken å frostade ur den, å jisses va kallt de blev :) haha!!

Fick lite mat i magen sen gick ja till cafeét å drack typ 22 koppar kaffe me mojje :)

Nu sitter ja här å kan inte annat göra, får se va kvällen bjuder på !

Å så har min favvobloggerska fått bebis :) Stina-Lee .. Grattis till henne !!


Ha en fortsatt bra dag!

PoK* 

sometimes love comes around ...

i don't want to make the same mistakes i did
i don't wanna fall back on my face again

when it knocks you down
just get back up !

I´m stronger than ever ;-)


Bäste har just varit här me gooo fika :) ♥

Ska hoppa in i duschen, ta reda på tvätten, slänga mej på cykeln å sen till bäste å äta lunch!!

Bra dag enligt mej :D


Ha en bra dag fuckers !!

PoK*


Onsdag

Ska strax göra mej klar för att åka upp till sjukan, usch, gillar inte det stället, har tillbringat för många oändliga tröstlösa timmar där uppe, uuäähh !! Hoppas på en svensk läkare idag, ska kräva en remiss!

Sen vid ett ska ja hämta brorsan på skolan å sen vid fem ska han på träning, har bil hela dagen de är skönt, händer inte så ofta.

Ja, där tog fantasin slut , haha !!

Ha en bra dag!

PoK*


25/9

är dagen som ja måste ta tag i mitt liv !!

*Ska betala de räkningar som ska betalas (gör ja ALLTID btw)

*Ska försöka räkna ut hur mycke pengar ja behöver till mat

*Ska börja storhandla

*Ska börja laga maten, inte vara så jäkla lat förjämnan

*Ska lägga undan till kommande personliga konkurser, känns som de kommer bli lite för många av dom

Ta tag i mitt liv va de .. de funkar inte att göra som ja gör längre!!

SKÄRPNING fröken Lindberg !!!


Så va de me det .. !!

Smärtan har släppt lite oxå ,, tacka vet ja voltaren å ipren!

Nu blir de FBK-Skellefteå =D kul att de börjat visa de på en kanal som alla har !!

PoK*


de gör lite ont =(

min njure ha hållt mej vaken hela natten .. huh !! de är farligt nära ett nytt njurstensanfall men mamma ringde upp tll sjukan å hörde å de blir att käka voltaren å ipren, finns inte så mycke mer att göra . Men de gör ONT =( synn om mej just nu! Får ligga i soffan hela dagen å kurera mej, har börjat läsa en bok : " 14 år till salu" den kommer bli tuff å läsa för de är en sann svensk berättelse. Om en tjej som heter Tess å går hem från stallet en kväll å blir våldtagen å detta skäms hon så fruktansvärt för så hon är tyst om de. Å när en jämnårig kompis lägger på förslag att de ska sälja sex på nätet drar de igång en hemsk rullians. Usch!! Ha en bra dag så ska ja försöka me de ja me !! PoK*

va fan ...

är det med mej egentligen .. är sur å irriterad mest hela tiden .. å "bägaren" rinner över ta mej fan hela tiden .. klara inget förrns ja antingen får ett utbrott lr är på väg till tårar !!!!!!!!
Kanske har med att göra att just nu känner ja mej så fruktansvärt misslyckad .. inget känns kul !!
Är 22 ½ å har aldrig haft en ordenligt jobb ,, lever på försäkringskassan .. jihooo .. sen att de ska va så förbaskat svårt att få tummen ur röva å ta sej från den här hålan .. spyr på allt va hagfors heter .. de enda nöjet man har är att supa sej full på helgen å gå tll parken .. där man ser samma tråkiga folk å ska ha koll på samma patetiska människor så de inte gör nått fel så man ska behöva gå hem i tårar .. näee fy faaaaan !!!
Å ska de va så svårt att hitta nån att dela sin vardag me .. ja tydligen så är de det .. så himla kul är de inte att komma hem till en tom lgh varje dag som bara skriker mej rakt upp i ansiktet : FAN VA PATETISK DU ÄR !!!
Sitter i samma fula soffa dag ut å dag in .. å att inte tala på sommarn som varit .. tog mej inte ens till Skoga på marken .. inge malung .. inge kolsnäs .. inge göteborg .. !!
Näe men de är väl meningen att man ska växa fast i den här drethålan .. å ja hatar mest att ja inte gör nått åt de .. att ja går här dag ut å dag in .. de finns ingen att skylla på .. JOOOOOOOOOO .. mej själv!!

Ja som sagt de är bara ja som kan göra nått åt de men ändå sitter ja här .. suck!!

So Long Fuckers !!!

Usch =(

Man mår riktigt dåligt när en ung människa lämnar jordelivt på tok för tidigt .. man kan liksom inte fatta att de är sant .. mina tankar går idag till anhöriga å vänner .. !!

Känns ju inte lika kul att gå ut ikväll men vi får göra de bästa av de .. hedra hans minne !!

Hoppas på mycke folk !!

Ha en fortsatt bra dag !!

PoK*

trött på att va snorig =(

Gillar inte detta .. man blir så slö ! Till råga på allt har ja börjat hosta, inte braaa =( Hoppas ja känner mej bättre imorrn så ja orkar festa, har ju tagit på mej att ha förferre .. ja ja .. de måste gå!!

Tog en ipren förut å la mej å vila en stund, har precis ätit två rostade mackor å nu en kopp kaffe så ja känner mej lite piggare iaf !!

Ikväll blir de speedway ,, de är vinna lr försvinna som gäller ikväll , hoppas de går vägen !!

Fotbollen igår sög ju men tur att de va en värmlänning som fick avgöra (me lite tur) men de målen räknas ju oxå som tur är , kul att sverige vann gruppen oxå =)

Svårt att veta hur man ska klä sej ikväll , de är ju döhett i solen men när den försvinner då =/ bäst att ta me en filt !! Måste hålla mej varm så inte förkylningen förvärras!!

Ha en fortsatt trevlig dag/kväll!!

PoK*


Nedrans !!

Har gått å blivit sjuk =/
Nej nej nej nej nej ,, de har ja varken råd lr tid med !!

Bara att hoppas på att de inte är nån knorr å tryne på väg ut ,, huuaaligen !!

Ska försöka kurera mej så gott ja kan, måste vara frisk senast torsda, ska jobba å sen är de ju semi på tallhult som man bara INTE får missa !!

Nej nu blir de att lägga sej lång lång på soffan å kolla på TV !!

PoK*


är ....

avundsjuk på de som kan slå undan fötterna på sej själva å våga känna kärlek !!!


Trött i ögat ...

ska strax krypa ner i bädden .. är lite trött !!

Känns som om ja oxå spelat match, sliter ju som ett djur på läktarn, att de ska va så svårt att hålla igen de där kakhålet men de går bara inte =)

De spela ruskigt bra iaf ,, gött å se !!
HIF i mitt hjärta <3

Blev några hundra fattigare idag oxå, men fick me mej lite hem =)


Sov gott fuckers !!

PoK*


ksd idag =)

Drar till stan idag me bäste !!

Ska till IKEA å hitta nya stolar åt henne å sen blir de stan, hoppas de är bättre väder där, ska hämta ut min P!NK biljett å så se om man hittar några fina höstkläder =)

Vid tre ska vi möta upp Moa å Sanna ,, myyysigt sö =)

18.45 spelar HIF Callsta Open mot ett elitserielag, ska bli en spännande värdemätare =)


Ha en bra dag för de ska ja ha !!

PoK*

Good day so far =)


Steg upp 9 imorse för att fixa till mej lite å få lite frukost i magen innan de bar av till Dolce Vita å Lisa =) har sett fram emot den här dagen över en vecka ,, mitt hår mådde tyvärr inte så bra innan Lisa fick klippa till mej lite !!
Blev supernöjd me frissen ,, tack Lisa =)

Mamma å Åsa dök upp när ja satt i frisörstolen, va svang när vi va klara efter 2½ timme ,, huh !! Så vi gick till Uul å åt lite lunch å drack kaffe ,, på väg dit gick vi förbi Annes å de hade 50% på sommardofterna så mätta å belåtna gick vi dit, men ja hittade inget ..

Gick me Åsa hem till henne å fick påtår ,, sen kom vi på att vi skulle gå till Jonte å kika, där hittade ja en supersnygg "skinn" jacka för 299 =D happy me !!

Nu sitter ja här å skulle lägga upp kort på jackan men de går tyvärr inte att använda USB nr 2 när ja har modemet i =( så de får bli när ja kommer ihåg de !!


Ha en fortsatt bra dag!!

PoK*

Sjuka ideal ...

Sitter å kollar runt lite på olika bloggar å de är allt från Kissie till Dessie, Amandavardet å ja vet inte allt, blir rädd när man inser vilket ideal de har. Det ska vara platinablont hår, silikonbröst, putläppar å allt känns bara fejk !! De finns inget me de här tjejerna som är äkta, å de vill spela dumma, va får man ut av de?? Men visst alla är olika å det är väl tur de men nån stanns tycker man att man vill kännas äkta?! De får säkert jättemånga snygga killar men de känns inte heller äkta på nått vis =/

Tacka vet ja bloggar som StinaLee å Kenza ,, de är ändå jordnära å känns riktigt äkta!!


 Angående rökandet så ska ja erkänna att ja rökt 2 cigg idag =( fyyy på mej !! Men hela tiden har ja i huvet "FÅR INTE RÖKA FÅR INTE RÖKA FÅR INTE RÖKA" pissigt !!
Får bättra mej .. !! så nu kan ja inte skriva hur duktig ja varit heller utan får skälla ,, suck!! Ja ja ,, återkommer ikväll om hur de går !!



PoK*

RSS 2.0